Muru Baby
Maailman ensimmäinen vauvojen fine dining -ravintola
Vauvojen ruoka ei yleensä ole kauhean maukasta. Muru Babyn ytimessä on kuitenkin ajatus siitä, että vauvatkin ansaitsevat aivan yhtä maukasta ja laadukasta ruokaa kuin muutkin.
Muru Baby -tuotteet tehdään oikeasti laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista – hyvää makua unohtamatta. Tuntemattoman tuotteen myynti ei kuitenkaan vetänyt. Siispä tuotteiden laatu haluttiin tuoda kuluttajille ilmi ravintolatempauksen avulla.
Syntyi ainutlaatuinen Vauvojen ravintola, jonka pääkokiksi valjastettiin Muru Babyn perustaja, Michelin-kokki Henri Alén.
”Henri Alenilta loistava idea tämä taaperoravintola! Olisipa vaan pysyvä, eikä pelkkä pop-up. Pidempään jatkuessaan voisi oikeasti opettaa lapsille vähän uteliaisuutta/avoimuutta ruokia kohtaan, ja tuohan on myös oiva paikka opetella pöytätapoja jne.”
– Suomi24